Κακοκαιρία «Daniel»: Πλημμύρισαν τα πάντα στην Εύβοια

Κακοκαιρία «Daniel»: Κακοκαιρία «Daniel»:

Μεγάλα προβλήματα προκάλεσε το πέρασμα της «κακοκαιρίας Daniel» στο μεγαλύτερο μέρος της Εύβοιας, με την βόρεια Εύβοια αλλά και την κεντρική να έχουν καταγράψει τις σημαντικότερες ζημιές.

Από νωρίς σήμερα το μεσημέρι, συνεργεία των δήμων και της Περιφέρειας των πληγεισών περιοχών έχουν αναλάβει δράση προκειμένου να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό τα προβλήματα που άφησε το πρόσκαιρο κύμα κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα ισχυρή καταιγίδα μετέτρεψε τους δρόμους στο χωριό Ταξιάρχες στη Βόρεια Εύβοια σε ποτάμια, ενώ παράλληλα σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν και στην παραλία της Χιλιαδού.

Κακοκαιρία Daniel: «Ήχησε» το 112 στην Εύβοια

Η κακοκαιρία Daniel σαρώνει μεγάλο μέρος της Ελλάδας από το πρωί της Δευτέρας (04/09) και λίγο μετά τις 18:00, η Πολιτική Προστασία έστειλε μήνυμα μέσω του 112 στους κατοίκους της Εύβοιας.

Συγκεκριμένα, στο μήνυμα του 112 που εστάλη στους κατοίκους των περιοχών αυτών, σημειώνεται το εξής:

«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες – κεραυνοί – χαλαζοπτώσεις) από τις βραδινές ώρες και για το επόμενο 24ωρο στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών». Κακοκαιρία Daniel, Κακοκαιρία, 112, Πολιτική Προστασία, μηνυμα 112

Πηγή: evima.gr 

{https://youtu.be/MSfI4dbtxAA}

#ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #ΒΡΟΧΕΣ #ΕΥΒΟΙΑ #ΠΛΗΜΜΥΡΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.