Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Επεισόδια με μολότοφ έξω από τη φοιτητική εστία

Πανεπιστημιούπολη Πανεπιστημιούπολη

Ένταση το απόγευμα της Δευτέρας (4/9) στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου και πιο συγκεκριμένα στις οδούς Ούλοφ Πάλμε και Ευφρονίου, όπου άτομα που έκαναν συγκέντρωση στην Πανεπιστημιούπολη πέταξαν μολότοφ στις Αστυνομικές Δυνάμεις.

Φωτιές σε κάδους έβαλαν άγνωστοι έξω από τη φοιτητική εστία το απόγευμα της Δευτέρας. Στο σημείο έχουν φτάσει και δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να σβήσουν τις φωτιές ενώ έχουν πέσει και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ομάδα περίπου 20 ατόμων βγήκε από τις εγκαταστάσεις και επιτέθηκε σε αστυνομικές δυνάμεις με διάφορα αντικείμενα και πέτρες.

Απαντώντας οι αστυνομικές δυνάμεις προέβησαν σε ρίψη χημικών και δακρυγόνων.

Κλειστή παραμένει η Ούλωφ Πάλμε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τη συμβολή της με την οδό Ευφρονίου.

Στο σημείο νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις επιχειρήσεις εκκένωσης των καταλήψεων.

#ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ #ΖΩΓΡΑΦΟΥ #ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ #ΜΟΛΟΤΟΦ #ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ_ΕΣΤΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.