«Κινητοποίηση» της Πυροσβεστικής για να σβήσει... ψησταριά με σουβλάκια

«Κινητοποίηση» της «Κινητοποίηση» της

Αυτή η κλήση που έλαβε η Πυροσβεστική ήταν εντελώς διαφορετική από τις συνηθισμένες: Πήγε σε εκδήλωση στη Λαμία για να σβήσει… ψησταριά με σουβλάκια!

Απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε σε περιοχή της δυτικής Φθιώτιδας και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Πλατύστομο. Κατά την διάρκεια εκδήλωσης Πολιτιστικού Σύλλογου εμφανίστηκε η... Πυροσβεστική. Κι ενώ όλοι απόρησαν πού είχε πιάσει φωτιά, τελικά εμφανίστηκε ένας πυροσβέστης που έριχνε νερό με τη μάνικα στην... ψησταριά για τα σουβλάκια που είχε στηθεί στην εκδήλωση!

Λίγα λεπτά μετά ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου ενημέρωσε (δια του μικροφώνου) του παρευρισκόμενους ότι η επέμβαση της Πυροσβεστικής έγινε ύστερα από κλήση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας υπό τον φόβο εκδήλωσης πυρκαγιάς. «Φαίνεται ότι ο πρόεδρος του χωριού παρέξηγησε την καιόμενη Σμύρνη και νόμισε μήπως κάψουμε τον χώρο. Για να μας προφυλάξει επειδή πρόκειται περί αγαθού ανθρώπου κάλεσε την Πυροσβεστική», είπε -μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου, όπως αναφέρει το lamianow.gr.

{https://www.youtube.com/watch?v=rMAhcHl63-c}

#ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ #ΛΑΜΙΑ #ΨΗΣΤΑΡΙΑ #ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ #ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.