Ηράκλειο: 28χρονη αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της

Ηράκλειο: 28χρονη Ηράκλειο: 28χρονη

Η 28χρονη το απόγευμα της Κυριακής συνομιλούσε με τον φίλο της στο τηλέφωνο, στον οποίο ανέφερε ότι είναι πολύ πιεσμένη.

Άμεση και σωτήρια αποδείχτηκε η επέμβαση του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας λίγη ώρα μετά που μια 28χρονη κοπέλα από το Ηράκλειο κατανάλωσε άγνωστο αριθμό χαπιών για να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η 28χρονη το απόγευμα της Κυριακής συνομιλούσε με τον φίλο της στο τηλέφωνο, στον οποίο ανέφερε ότι είναι πολύ πιεσμένη, όχι για θέματα που αφορούν στη σχέση της, κι εξέφρασε την πρόθεσή της να αυτοκτονήσει.

Ο φίλος της αφού κατάλαβε τις προθέσεις της ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της έγινε πλύση στομάχου και έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Πηγή: creta24.gr 

#ΑΠΟΠΕΙΡΑ_ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ #28ΧΡΟΝΗ #ΚΡΗΤΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.