Πήρε αναβολή ο 87χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό στον Άγιο Στέφανο

Πήρε αναβολή ο 87χρονος που Πήρε αναβολή ο 87χρονος που

Στις 22 Αυγούστου η δίκη του 87χρονου για εμπρησμό στον Άγιο Στέφανο

Αναβολή για τις 22 Αυγούστου έλαβε ο 87χρονος, προκειμένου να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών για εμπρησμό από πρόθεση σε βαθμό πλημμελήματος. Ο ηλικιωμένος που τα ξημερώματα της Κυριακής συνελήφθη να βάζει φωτιά σε ξερά χόρτα μπροστά στο σπίτι του, στον Άγιο Στέφανο, ζήτησε αναβολή στη δίκη του και άρση της κράτησης του. Το δικαστήριο χορήγησε 15ημερη αναβολή, προκειμένου να προσέλθει και να καταθέσει ο αυτόπτης μάρτυρας και γείτονας του 87χρονου που ειδοποίησε τις αρχές και συνελήφθη ο δράστης.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η πρόεδρος της έδρας κάλεσε τον κατηγορούμενο στο βήμα και του απηύθυνε αυστηρή σύσταση να μην προχωρήσει σε καμία έκνομη πράξη, στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τη δίκη του.

Πρόεδρος: Έχετε βρεθεί κατηγορούμενος για εμπρησμό από πρόθεση. Προσέξτε τις κινήσεις σας από εδώ και πέρα...

Κατηγορούμενος: Κυρία Πρόεδρε δεν έκανα τίποτα….

Πρόεδρος: Άλλα είδαμε εμείς στη δικογραφία…Μόνο στο σπίτι σας τώρα. Μακριά...

Συνήγορος κατηγορουμένου: Στο σπίτι του μπροστά ήταν η φωτιά κυρία Πρόεδρε…

Ο 87χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη του.

#ΑΝΑΒΟΛΗ #ΔΙΚΗ #ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ #ΑΓΙΟΣ_ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.