Λασίθι: 19χρονη έπεσε σε βάθος 2 μέτρων σε σπήλαιο - Με τραύματα στο νοσοκομείο

Λασίθι: 19χρονη έπεσε σε Λασίθι: 19χρονη έπεσε σε

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για την διάσωση αλλοδαπής περιπατήτριας Τσεχικής καταγωγής 19 ετών που έπεσε σε βάθος 2 μέτρων σε σπήλαιο.

Σε κινητοποίηση βρέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία όταν ειδοποιήθηκε για περιστατικό με τραυματισμένη νεαρή περιπατήτρια στο σπήλαιο της Μιλάτου.

Όπως αναφέρει το cretlive.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στις 11:55 το μεσημέρι της Δευτέρας (7/8) και άμεσα έσπευσαν στο σημείο 3 οχήματα με 12 υπαλλήλους της 3ης ΕΜΑΚ από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγίου Νικολάου για να βγάλουν την νεαρή από το σπήλαιο.

Πρόκειται για αλλοδαπή περιπατήτρια Τσεχικής καταγωγής 19 ετών η οποία ανασύρθηκε από βάθος 2 μέτρων και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

#ΛΑΣΙΘΙ #ΣΠΗΛΑΙΟ #ΠΤΩΣΗ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.