Έρχεται νέο voucher για χειμερινές διακοπές

Έρχεται νέο voucher για Έρχεται νέο voucher για

Τον Οκτώβριο του 2023 θα ξεκινήσει το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» όπως ανακοίνωσε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη πράγμα που σημαίνει οτι θα στοχεύσει σε χειμερινές διακοπές.

Όλοι περιμένουμε να να ανοίξουν επιτέλους οι αιτήσεις για τον Τουρισμό για Όλους που θα δώσει δεύτερη ευκαιρία να κάνουν διακοπές σε όσους δεν επιλέχθηκαν στον κοινωνικό τουρισμό.

Ωστόσο, με δηλώσεις της η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε πως το πρόγραμμα θα αφορά φθινοπωρινές - χειμερινές διακοπές τελικά.

Συγκεκριμένα όπως είπε το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2023 και θα έχει διάρκεια ενός έτους.

Παράλληλα, η κυρία Κεφαλογιάννη δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει ενίσχυση του τουρισμού στη Ρόδο, μέσα από προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, ανάλογα με αυτά που υπήρξαν για άλλες πληγείσες περιοχές στο πρόσφατο παρελθόν, όπως για παράδειγμα την Εύβοια. Το πρόγραμμα αυτό επεξεργάζεται ήδη το Υπουργείο Εργασίας, καθώς είναι στη δικαιοδοσία του.

Η κυρία Κεφαλογιάννη εστίασε και στο γεγονός ότι έχει προβληθεί και το θετικό αφήγημα από τις φωτιές στη Ρόδο, καθώς ο κρατικός μηχανισμός αντέδρασε άμεσα και εκκένωσε τις περιοχές που κινδύνευαν, αλλά και οι κάτοικοι του νησιού έδειξαν στους τουρίστες την ελληνική φιλοξενία σε όλο της το μεγαλείο.

Τι ισχύει για του Τουρισμό Για Όλους 2023

Δικαιούχοι και εισοδηματικά κριτήρια

Για να μπορέσετε να κάνετε αίτηση και να μπείτε στην κλήρωση, πρέπει είστε ενήλικα φυσικά πρόσωπα, φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας και να εμπίπτετε στα παρακάτω εισοδηματικά κριτήρια:

Ατομικό εισόδημα (+μονογονεϊκές οικογένειες)

Χωρίς τέκνα ορίζεται ως ανώτατο εισόδημα τα 16.000 ευρώ.
Με 1 τέκνο τα 17.500 ευρώ εισόδημα.
Με 2 τέκνα τα 19.000 ευρώ εισόδημα.
Με 3 τέκνα τα 21.000 ευρώ εισόδημα.

Για τους πολύτεκνους ορίζεται 26.000 ευρώ εισόδημα.

Οικογενειακό εισόδημα (Έγγαμοι και σύμφωνο συμβίωσης)
Χωρίς τέκνα ανώτατο εισόδημα είναι τα 28.000 ευρώ.
Με 1 τέκνο τα 29.500 ευρώ εισόδημα.
Με 2 τέκνα τα 31.000 ευρώ εισόδημα.
Με 3 τέκνα τα 33.000 ευρώ εισόδημα.
Πολύτεκνοι 38.000 ευρώ εισόδημα.

Όπως ίσχυε πέρσι, μέσω του προγράμματος χορηγείται οικονομική διευκόλυνση ύψους 150 ευρώ σε φυσικά πρόσωπα που πληρούν τις οριζόμενες προϋποθέσεις, κατόπιν σχετικής τους ηλεκτρονικής αίτησης και επιλογής μέσω κλήρωσης.

#VOUCHER #ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ_ΔΙΑΚΟΠΕΣ #ΚΛΗΡΩΣΗ #ΑΙΤΗΣΕΙΣ #TOURISM4ALL #ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ_ΓΙΑ_ΟΛΟΥΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.