Θεσσαλονίκη: Κατέγραφαν με κρυφές κάμερες τους πελάτες σε παράνομο οίκο ανοχής

Θεσσαλονίκη: Κατέγραφαν με Θεσσαλονίκη: Κατέγραφαν με

Οίκο ανοχής που λειτουργούσε παράνομα χωρίς τη σχετική άδεια, εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης και Εμπορίας Ανθρώπων, στο πλαίσιο επιχειρησιακής δράσης, στη Θεσσαλονίκη.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη μίας 31χρονης αλλοδαπής υπεύθυνης της επιχείρησης, καθώς και ενός 52χρονου υπαλλήλου.

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι, εντός του οίκου, εκδίδονταν δύο αλλοδαπές γυναίκες 27 και 29 ετών αντίστοιχα, στερούμενες πιστοποιητικού ασκήσεως επαγγέλματος, των οποίων τα έσοδα από την δραστηριότητά τους παραλάμβαναν οι δύο συλληφθέντες, αποδίδοντάς τους μέρος αυτών.

Κατά τη έρευνα των χώρων της επιχείρησης, βρέθηκε εγκαταστημένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, χωρίς την προβλεπόμενη άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας του.

Τέλος, κατά τον έλεγχο πελάτη της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 3 αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 29 μηνών, για κλοπές και απάτες.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΟΙΚΟΣ_ΑΝΟΧΗΣ #ΚΑΜΕΡΕΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.