Στυλίδα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε πάρκο

Στυλίδα: Άνδρας βρέθηκε Στυλίδα: Άνδρας βρέθηκε

Έναν άνδρα πεσμένο μέσα στο Πάρκο του Λαού βρήκαν το απόγευμα της Δευτέρας (5/12) λίγο πριν τις 18:00’, πολίτες που συνηθίζουν να αθλούνται στο χώρο.

Αμέσως ειδοποίησαν αστυνομία και ασθενοφόρο, που έφτασαν γρήγορα στο σημείο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για Ρουμάνο γύρω στα 60, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Στυλίδα, αν και δεν είχε μόνιμη κατοικία. Έκανε περιστασιακά μεροκάματα, ενώ δεχόταν και βοήθεια από τον κόσμο.

Δεν έφερε χτυπήματα ή άλλα τραύματα και από τους αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ωστόσο παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας και οι υπόλοιπες τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

#ΣΤΥΛΙΔΑ #άντρας #ΝΕΚΡΟΣ #ΠΑΡΚΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.