Έκρηξη στις Σέρρες: Συγκλονίζει μητέρα συμμαθητή του 12χρονου που σκοτώθηκε, «είχε ελπίδες ότι το παιδί της ζει ακόμα»

Έκρηξη στις Σέρρες: Έκρηξη στις Σέρρες:

Η ημέρα ξεκίνησε με μια ασύλληπτη τραγική είδηση, όταν ένα μικρό παιδί μόλις 12 ετών έχασε τη ζωή του, όταν έγινε έκρηξη στο λεβητοστάσιο του δημοτικού σχολείου στις Σέρρες. Ακόμα δύο μικρά παιδιά τραυματίστηκαν. Συγκλονίζει μητέρα συμμαθητή του παιδιού που σκοτώθηκε.

Η Δέσποινα Πατέρη, μητέρα μαθητή που το παιδί της ήταν συμμαθητής με το 12χρονο παιδί που σκοτώθηκε στο σχολείο του, περιέγραψε για την μητέρα του παιδιού: «Είχε ελπίδες ότι το παιδί της ακόμη ζει, δεν περιμέναμε τέτοια τραγωδία».

Ο πατέρας του παιδιού είναι καρδιολόγος και η κα. Πατέρη αναφέρει ξεκάθαρα ότι δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από το σχολείο για τις ενέργειες μετατροπής του λέβητα του σχολείου προς τους γονείς.

Παράλληλα, κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν τα υπουργεία Εσωτερικών και Παιδείας και Θρησκευμάτων για την τραγωδία στο δημοτικό σχολείο στις Σέρρες, αναφέροντας ότι «θα αποδοθούν ευθύνες».

Ήδη ξεκίνησε η έρευνα για τους λόγους που προκάλεσαν την τραγωδία στο δημοτικό σχολείο στις Σέρρες.

#ΣΕΡΡΕΣ #ΤΡΑΓΩΔΙΑ #ΣΧΟΛΕΙΟ #ΜΗΤΕΡΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.