Επεισόδια στα Εξάρχεια: Έπεσαν χημικά μετά από πορεία διαμαρτυρίας (βίντεο)

Επεισόδια στα Εξάρχεια: Επεισόδια στα Εξάρχεια:

Μικρής έκτασης ένταση έλαβε χώρα στους δρόμους των Eξαρχειών ενόψει της επετείου για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας συλλογικοτήτων που οργανώθηκε για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και για το σημερινό σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου Ρομα ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης έπειτα από πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Μετά την ολοκλήρωση της πορείας προκλήθηκε ένταση ανάμεσα σε ομάδα νεαρών και αστυνομιών την ματ, με ρίψη αντικειμένων και με χρήση χημικών.

{https://www.youtube.com/watch?v=7tn5xd8zcUs}

#ΕΞΑΡΧΕΙΑ #ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.