Απτόητοι οι χούλιγκανς, επιθέσεις κατά νεαρών οπαδών σε Χαλκίδα και Γαλάτσι (βίντεο)

Απτόητοι οι χούλιγκανς, Απτόητοι οι χούλιγκανς,

Δύο επεισόδια οπαδικής βίας που σημειώθηκαν στη Χαλκίδα και στο Γαλάτσι με διαφορά λίγων ωρών, σημειώθηκαν την ώρα που όλη η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι συγκλονισμένη από τη στυγερή δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα στη Χαλκίδα όταν ένας 28χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητό μου με μία φίλη δέχθηκε την επίθεση τριών ατόμων. Όπως καταγγέλλει το θύμα τον χτύπησαν άγρια και στη συνέχεια τον μαχαίρωσαν στην κοιλιακή χώρα και τον απείλησαν πως αν καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία θα κάνουν κακό στην οικογένειά τη δική του και της φίλης του.

Το θύμα φοβήθηκε. Πήγε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και είπε στους γιατρούς ότι είχε τραυματιστεί πέφτοντας πάνω σε γυαλιά, ωστόσο μετά από τέσσερις μέρες, στις 4 Φεβρουαρίου κατήγγειλε το περιστατικό μετά από παρότρυνση των γονιών του. Μίλησε για τους τρεις κουκουλοφόρους νεαρούς οι οποίοι αναζητούνται.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι σχετίζονται και με ένα άλλο γεγονός αθλητικής βίας που σημειώθηκε λίγες ώρες αργότερα όταν ένας οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος τραυματίστηκε δεχόμενος επίθεση από δύο άτομα έξω από αθλητικό σύλλογο στην περιοχή της Χαλκίδας. Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό ως επίθεση οπαδικής βίας και κατονόμασε τους δράστες καθώς φαίνεται πως τους αναγνώρισε. Ο ένας συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα. Ο δεύτερος ταυτοποιήθηκε και θα δικαστεί σε λίγες ημέρες. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Χαλκίδας προσπαθούν να συσχετίσουν αυτές τις δύο υποθέσεις, καθώς εκτιμούν ότι προέρχονται από τον ίδιο πυρήνα οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αφού τα δύο περιστατικά οπαδικής βίας σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών στην και μάλιστα στην ίδια περιοχή της Χαλκίδας.

Επεισόδιο και στο Γαλάτσι

Θύμα οπαδικής επίθεσης έπεσε ακόμη ένας νεαρός αυτή τη φορά στο Γαλάτσι, μόλις λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Πρόκειται για έναν 20χρονο ο οποίος βρισκόταν στο Άλσος Βεϊκου και δέχθηκε επίθεση από ομάδα νεαρών στο γήπεδο μπάσκετ.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο ΑΤ Γαλατσίου, όπου μετέβη μαζί με τον πατέρα του, τον ρώτησαν τι ομάδα είναι και επειδή δεν απάντησε τον χτυπούσαν με καπνογόνο στο κεφάλι.

Οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη...

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.