Σκληροπυρηνικός χούλιγκαν ο 25χρονος «Αθηναίος», το παρασκήνιο της παράδοσής του στις Αρχές

Σκληροπυρηνικός χούλιγκαν Σκληροπυρηνικός χούλιγκαν

Σκληροπυρηνικός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ θεωρείται ο 25χρονος, γνωστός και ως «Αθηναίος», που παραδόθηκε σήμερα στις αστυνομικές αρχές.

Ο 25χρονος, ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου Άλκη, παραδόθηκε αυτοβούλως σήμερα στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης τα προηγούμενα 24ωρα και αναζητούνταν. 

Είναι η 10η σύλληψη για τη δολοφονική επίθεση της 1ης Φεβρουαρίου. Θεωρείται σκληροπυρηνικός χούλιγκαν της Θύρας 4, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr διέφυγε στην Αθήνα πριν από μερικά εικοσιτετράωρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος θεωρείται ως ο αρχηγός της ομάδας που επιτέθηκαν στον 19χρονο Άλκη, τα ξημερώματα της προηγούμενης Τρίτης, στην περιοχή της Χαριλάου.

Μάλιστα, ο «Αθηναίος» γνωστοποιούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες από τον οργανωμένο συνδεσμικό χώρο του ΠΑΟΚ, ενώ… περηφανευόταν για τις εγκληματικές ενέργειες που είχαν γίνει κατά φιλάθλων άλλων ομάδων.

Λέγεται ότι είναι πολύ ενεργό μέλος του συνδέσμου, ανήκει δηλαδή στον σκληροπυρηνικό πυρήνα των οργανωμένων οπαδών, και ταξίδευε στους εκτός έδρας αγώνες του «Δικεφάλου του Βορρά».  

Οι αστυνομικοί εξετάζουν ενδελεχώς στοιχεία τα οποία προκύπτουν για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη. Ένα σενάριο που εξετάζεται είναι ο «Αθηναίος» να είχε το ρόλο του «τσιλιαδόρου» κατά τη δολοφονική επίθεση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι έδειχναν «σεβασμό» προς το πρόσωπό του, θεωρώντας τον 25χρονο ως «άτυπο αρχηγό» της σκληροπυρηνικής ομάδας οπαδών.

Φρόντιζε να κρύβεται σε σπίτια φίλων του

Ο 25χρονος, σε όλη τη διάρκεια των ερευνών της ΕΛΑΣ, μετά τη στυγερή δολοφονία του Άλκη φρόντιζε να κρύβεται σε σπίτια, πιθανότατα φίλων του στη Θεσσαλονίκη. Ο 25χρονος μετά την κατάθεσή τους στην αστυνομία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στον ανακριτή, ενώ το πιθανότερο είναι να ζητήσει επίσης προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Πλέον, η Ελληνική Αστυνομία αναζητά τον 20χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος διέφυγε την προηγούμενη εβδομάδα στη χώρα του. Σύμφωνα με τον Τάκη Θεοδωρικάκο, εκκρεμεί σήμερα η έκδοση διεθνούς εντάλματος από τον αρμόδιο εισαγγελέα, ώστε να διαβιβαστεί στις διωκτικές αρχές της Αλβανίας, με στόχο να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.