Λάρισα: Σπαρακτικό το «τελευταίο αντίο» στην 19χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο, «ήξερε πως θα πεθάνει» λέει η κολλητή της

Λάρισα: Σπαρακτικό το Λάρισα: Σπαρακτικό το

Την αγαπημένη τους 19χρονη Αγλαΐα που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στη Λάρισα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος φίλος της ξέφυγε της πορείας του και καρφώθηκε πάνω σε έναν φράχτη, αποχαιρέτησαν τη Δευτέρα (4/1) οι φίλοι και οι συγγενείς της.

Κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα και με δάκρυα στα μάτια είπαν το «τελευταίο αντίο» στην άτυχη κοπέλα που δεν θα δουν ποτέ ξανά.

Η μητέρα της που δεν πρόλαβε να ακούσει το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του παιδιού της ήταν συντετριμμένη.

Οι φίλοι της 19χρονης δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως η Αγλαΐα χάθηκε ενώ ο πατέρας της ήρθε από την Αυστρία για την αποχαιρετήσει.

Στο πλευρό της 19χρονης βρέθηκε για τελευταία φορά και η κολλητή της Θεοδώρα, με την οποία μίλησε λίγη ώρα πριν το ρεβεγιόν.

«Ήξερε ότι θα πεθάνει»

«Μιλούσα το βράδυ η τελευταία της λέξη ήταν σ΄αγαπάω αδερφούλα μου» είπε στην κάμερα του Star. «Έκλαιγε για τους γονείς της πολύ, ειδικά για τον πατέρα της. Εκείνο το βράδυ κάτι έγινε. Πείραξε η Αγλαΐα το τιμόνι; Ήξερε ότι θα πεθάνει» συμπλήρωσε.

«Το κορίτσι μου έφυγε τώρα ό,τι και να κάνω τελείωσε» δήλωσε η γιαγιά της.

Όλοι αναρωτιούνται τι συνέβη τα τελευταία δραματικά λεπτά και ψάχνουν μέσα από τα τελευταία βίντεο να βρουν τις απαντήσεις.

Οι γονείς της 19χρονης Αγλαΐας είναι συντετριμμένοι, ενώ θα μείνουν για λίγες ακόμα ημέρες στην Ελλάδα καθώς έχουν διορίσει ειδικό πραγματογνώμονα από τον οποίον περιμένουν να ρίξει φως στα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.