Αντιδράσεις για το άνοιγμα των σχολείων, τι λένε οι ειδικοί

Αντιδράσεις για το άνοιγμα Αντιδράσεις για το άνοιγμα

Η τηλεκπαίδευση μπορεί να πέτυχε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την φυσική παρουσία. Τα παιδιά πρέπει να επιστρέψουν στον φυσικό τους χώρο, υποστηρίζει το υπουργείο Παιδείας σύμφωνα με ρεπορταζ της ΕΡΤ.

Οι ειδικοί δηλώνουν επιφυλακτικοί για το άνοιγμα των σχολείων στις 11 Ιανουαρίου καθώς είναι πιθανό να οδηγήσει σε αναζωπύρωση της πανδημίας. Ο κύριος Σαρηγιάννης, καθηγητής περιβαλλοντικής μηχανικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και η ομάδα του επιμένουν για τις 25 αντί στις 11 του μηνα.

Είναι σημαντικό, όπως λένε, πρώτα να «χαμηλώσουν» τα νούμερα και των κρουσμάτων αλλά και των διασωληνωμένων πριν προβούμε σε άνοιγμα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.