Ληστεία με μαχαίρι σε μίνι μάρκετ στα Εξάρχεια

Ληστεία με μαχαίρι σε μίνι Ληστεία με μαχαίρι σε μίνι

Ληστεία σε μίνι μάρκετ που βρίσκεται στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη στα Εξάρχεια σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης από άτομα που κρατούσαν μαχαίρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις ληστές απείλησαν τον υπάλληλο του καταστήματος, άρπαξαν τις εισπράξεις από το ταμείο και εξαφανίστηκαν. Οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής, ενώ σημειώνεται ότι την ώρα της επίθεσης στην περιοχή βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Νωρίτερα, γύρω στις 21:30 το βράδυ, άγνωστοι εξαπέλυσαν επίθεση με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία στην οδό Τοσίτσα, επίσης στην περιοχή των Εξαρχείων.

Οι άγνωστοι έριξαν 3 - 4 μολότοφ στη διμοιρία που βρίσκεται στο υπουργείο Πολιτισμού και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, με την κατάσταση αυτή τη στιγμή στα Εξάρχεια να είναι τεταμένη, καθώς βρισκόμαστε δυο ημέρες πριν την επέτειο του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου και λίγο πριν εκπνεύσει την Πέμπτη (5.12.2019) το τελεσίγραφο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.