Οι ειδήσεις στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου

Οι ειδήσεις στα Οι ειδήσεις στα

Κυκλοφόρησαν οι εφημερίδες της Πέμπτης (05/12) και οι ειδήσεις που έχουν επιλέξει να παρουσιάσουν στα πρωτοσέλιδά τους είναι πολλές.

Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» κυκλοφόρησε με βασικό θέμα τη συνάντηση του Λονδίνου Μητσοτάκη - Ερντογάν: «Μαύρα μαντάτα από το Λονδίνο», ενώ ο «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» έχει τίτλο: «Τέλος διπλές εισφορές για μισθωτούς με μπλοκάκι».

Η «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ» έχει στο πρωτοσέλιδό της τον τίτλο: «Και υφυπουργός και κτηματομεσίτης;».

ΤΑ «ΝΕΑ» κυκλοφορουν με τίτλο: «2+1 διαφωνίες Το παρασκήνιο της συνάντησης Μητσοτάκη - Ερντογάν» και η «ΕΣΤΙΑ» κινείται σε τροχιά της ελληνορτουρκικής συνάντησης: «Προς το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για την οριοθέτηση υφαλοκρητίδος "

Η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» έχει στο πρωτοσέλιδό της τον τίτλο: «Πυκνή ομίχλη μετά το Λονδίνο» και ο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ»: «Απάντηση η πάλη για απεγκλωβισμό από το ΝΑΤΟ και ξήλωμα των βάσεων».

Η «ΑΥΓΗ» έχει τίτλο: «Ομίχλη μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν» και το «ΠΟΝΤΙΚΙ»: " Νεο-οθωμανικός Τραμπουκισμός».

Στον Οικονομικό Τύπο, η «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» έχει τίτλο: «Ελεγχοι εξπρές για παραγραφές», ενώ η «VOICE FINANCE & MARKETS» έχει στο πρωτοσέλιδό της τον τίτλο: «Μικραίνουν την Εθνική».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.