Γίνε αστέρι και το καλοκαίρι, από τις Εκδόσεις Μίνωας!

Βιβλία για το καλοκαίρι!!!

Γίνε αστέρι και το καλοκαίρι

Για παιδιά που τελείωσαν το Προνήπιο

Σε αυτό το βιβλίο θα βρεις χαρούμενες δραστηριότητες για όλα όσα έμαθες στο Προνήπιο, θα ακονίσεις το μυαλό σου και θα διασκεδάσεις.

 

Το βιβλίο Γίνε αστέρι και το καλοκαίρι, από την εκπαιδευτικό Χαρά Κατσαρή, περιέχει δημιουργικές δραστηριότητες που θα βοηθήσουν το παιδί:

Να αναπτύξει την παρατηρητικότητα και τις δεξιότητές του Να εξασκηθεί στις προμαθηματικές έννοιες, στα σχήματα και στους αριθμούς Να εμπλουτίσει τις γνώσεις του Να διασκεδάσει!

Γίνε αστέρι και το καλοκαίρι

Για παιδιά που τελείωσαν το Νηπιαγωγείο

 

Σε αυτό το βιβλίο θα βρεις χαρούμενες δραστηριότητες για όλα όσα έμαθες στο Νηπιαγωγείο, θα ακονίσεις το μυαλό σου και θα διασκεδάσεις.

Το βιβλίο Γίνε ξεφτέρι και το καλοκαίρι, από την εκπαιδευτικό Χαρά Κατσαρή, είναι βασισμένο στο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών για το Νηπιαγωγείο και θα βοηθήσουν το παιδί:

Να αποκτήσει γνώσεις για το περιβάλλον Να εξασκηθεί στα γράμματα, στους αριθμούς, στην ανάγνωση και στη γραφή Να αναπτύξει τις δεξιότητες και την παρατηρητικότητά του Να διασκεδάσει!

Συγγραφέας: Χαρά Κατσαρή

Εικονογράφηση: Νίκη Λεωνίδου

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.