Κακοκαιρία: Ακόμη ένας νεκρός, ξεβράστηκε σορός σε παραλία του Πηλίου

Κακοκαιρία: Ακόμη ένας Κακοκαιρία: Ακόμη ένας

Ακόμη ένας νεκρός. Ξεβράστηκε σορός στην παραλία Θεοτόκο στο Προμύρι Νοτίου Πηλίου.

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία Daniel.

Οι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εντόπισαν στην παραλία Θεοτόκο στο Προμύρι του Νοτίου Πηλίου, ένα πτώμα που ξέβρασε η θάλασσα σύμφωνα με το gegonota.news.

Ανεπίσημα ενημερώθηκε η δημοτική αρχή του Νοτίου Πηλίου και ταυτοποίηση ακόμα δεν μπορεί να γίνει καθώς υπάρχουν άνθρωποι που αγνοούνται και αναζητούνται ακόμα κάτω από μπάζα και ρέματα.

Στο Πήλιο αγνοείται ένας 77χρονος, αλλά και ένα ζευγάρι Αυστριακών.

Δραματικές ώρες στον Παλαμά Καρδίτσας: «Βγάζαμε νεκρούς, είναι πάνω από 10»

Καταστροφή δίχως προηγούμενο στον Παλαμά Καρδίτσας.

Η κακοκαιρία άφησε πίσω της λιμνοθάλασσα από λασποβροχή η οποία έχει καλύψει πλήρως τα σπίτια με τους κατοίκους να βρίσκονται εγκλωβισμένοι στις ταράτσες των σπιτιών τους.

Την ίδια στιγμή που συνεχίζουμε να μετράμε θύματα, εθελοντής από το χωριό Παλαμά της Καρδίτσας αναφέρει ότι υπάρχουν περισσότεροι από 10 νεκροί σε πλημμυρισμένα σπίτια.

«Η βοήθεια άργησε να έρθει πάνω από 15 ώρες. Εθελοντές βγάζαμε και νεκρούς, υπάρχουν νεκροί. Πάνω από 10 άτομα. Στη γειτονιά μου είναι δύο γιαγιάδες. 10 (νεκρούς) μετράμε από φίλους και συγγενείς», αναφέρει ο κάτοικος ο οποίος με το τρακτέρ του αναζητά επιζώντες.

Και καταγγέλλει: «15 ώρες για να έρθουμε 5 βάρκες; Η περισσότερη βοήθεια είναι από εθελοντές και ψαράδες. Ήρθε ο στρατός, αλλά άργησε. Γιατί να αργήσει; Για ποιο λόγο; Στο σπίτι μου έχω 2,5 μέτρα νερό. Υπάρχουν άνθρωποι πάνω στα σπίτια που παίρνουν χάπια, καρκινοπαθείς, πρέπει να φάνε… Δεν βλέπω κάποιον γιατρό, κάποιο ΕΚΑΒ να δώσει τις πρώτες βοήθειες, ένας συντονισμός. Κάποιος να βοηθήσει την κατάσταση. Τα εναέρια μέσα πετούν αλλά δεν υπάρχει συντονισμός. Ένα τηλέφωνο συντονισμού θέλουμε».

#ΝΕΚΡΟΣ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #ΠΗΛΙΟ #ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ #ΒΟΛΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.