Κακοκαιρία «Daniel»: Σπάνε αναχώματα για να αποσυμφορηθεί ο Πηνειός

Κακοκαιρία «Daniel»: Σπάνε Κακοκαιρία «Daniel»: Σπάνε

Σπάνε αναχώματα στη Λάρισα, προκειμένου να περιορίσουν τα πλημμυρικά φαινόμενα ενώ στέλνουν μηνύματα εκκένωσης σε Γιάννουλη και Άγιο Θωμά.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Λάρισας καθώς εχθές εστάλη «112» για απομάκρυνση των κατοίκων της Γιάννουλης και του Αγίου Θωμά προς ασφαλείς περιοχές εξαιτίας της υπερχείλισης του Πηνειού. 

Σε αυτό το πλαίσιο, από το βράδυ της Πέμπτης ελήφθη η απόφαση να σπάσουν αναχώματα στο Φράγμα της Γυρτώνης, ώστε να αποσυμφορηθεί ο ποταμός που διασχίζει τη Θεσσαλία.

Δυνάμεις από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, καθώς και τοπικές υπηρεσίες με τους εκσκαφείς τους, βρίσκονται στην περιοχή και συνδράμουν τις προσπάθειες να μην ξεφύγουν τα πλημμυρικά φαινόμενα.

{https://youtu.be/3FAiSDjyRpI}

#ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #ΛΑΡΙΣΑ #ΠΗΝΕΙΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.