Τρομακτικές εικόνες έξω από τον Ευαγγελισμό, πολίτες παρασύρονται από χείμαρρο της κακοκαιρίας Daniel

Τρομακτικές εικόνες έξω Τρομακτικές εικόνες έξω

Εικόνες που κόβουν την ανάσα από πολίτες που κινδύνευσαν να πνιγούν μπροστά στο μετρό «Ευαγγελισμός» κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Απίστευτες εικόνες με ανθρώπους να παρασύρονται από τα ορμητικά νερά, όχι κάποιου ποταμού, αλλά της βροχής που έπεσε πριν από λίγη ώρα στην Αθήνα, κάνουν το γύρο του διαδικτύου μέσα από τα social media.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνονται πολίτες να «παραδίδονται» στον χείμαρρο στον οποίο έχει μετατραπεί η Βασιλίσσης Σοφίας έξω από τον Ευαγγελισμό. Στο βίντεο, που ανέβηκε στο Facebook πραγματικά συγκλονίζουν οι εικόνες των ανθρώπων που παρασέρνονται αλλά και των συμπολιτών τους που επιχειρούν να βοηθήσουν.

Σε άλλες εικόνες, φαίνονται οι σταθμοί του μετρό και του ηλεκτρικού να έχουν γίνει... υποβρύχιοι λόγω των ορμητικών χειμάρρων που δημιούργησε η κακοκαιρία Daniel.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω της έντονης βροχόπτωσης

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική έχει προχωρήσει η Αστυνομία λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη. Ειδικότερα η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω συσσώρευσης υδάτων στους εξής δρόμους:

- Στην οδό Αγίας Φιλοθέης στην περιοχή του Πικερμίου από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

- Στην οδό Αγίας Παρασκευής από το ύψος της Αετόπετρας στην περιοχή των Αχαρνών

- Στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου από το ύψος της υπόγειας γέφυρας στην περιοχή της Μαγούλας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

- Λόγω πτώσης δένδρου στην οδό Ωκεανίδων στην περιοχή της Ελευσίνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας 

- Στη συμβολή των οδών Ελπίδος και Παλαιάς στην περιοχή του Μαρκόπουλου, λόγω συσσώρευσης υδάτων

- Στη οδό Δεληγιώργου από την πλατεία Καραϊσκάκη εως την οδό Π. Τσαλδάρη, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος

@dnews.gr Τρομακτικές σκηνές στο κέντρο της Αθήνας - Πολίτες παρασύρονται από ορμητικά νερά έξω από το μετρό #dnewsgr #kakokairia #kakokairiadaniel #athina ♬ πρωτότυπος ήχος - Dnews.gr

Τέτοια τάξη,τέτοια αλφαδιά, δεν την έχω δει.
Ευαγγελισμός pic.twitter.com/gwXI9wavPU

— Antonis (@antonis_pit) September 6, 2023

Επιτελική ετοιμότητα - Μετρό Ευαγγελισμός #κακοκαιρια pic.twitter.com/RL43DRAs6z

— Grigoris Thanásoulas (@gregthanas) September 6, 2023

Δρόμοι-ποτάμια. Κλειστός ο σταθμός του Μετρό «Ευαγγελισμός», οι δύο είσοδοι του δεν λειτουργούν εξαιτίας των νερών. Η Β.Σοφίας έχει μετατραπεί σε ορμητικό χείμαρρο με κόσμο εγκλωβισμένο στα πεζοδρόμια.
Τα ΜΑΤ στα πάρκα κ τα τουριστικά έργα του Μπακογιάννη θωράκισαν την πόλη pic.twitter.com/dAxMm2WESL

— Popova (@RtPopova) September 6, 2023

#ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ #ΧΕΙΜΑΡΡΟΙ #ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.