Επίθεση με σύριγγα στην Καισαριανή: Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ο δράστης, βίντεο «έδειξε» το πρόσωπό του

Επίθεση με σύριγγα στην Επίθεση με σύριγγα στην

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της Καισαριανής, όταν νεαρός επιτέθηκε με σύριγγα σε 26χρονη στη μέση του δρόμου νωρίς το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί κατάφεραν μέσα από την ανάλυση του βίντεο το οποίο έχει καταγράψει το περιστατικό να ταυτοποιήσουν τον δράστη, χωρίς να έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για άτομο με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και φαίνεται ότι κρύβεται μετά τον σάλο και τη δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η 26χρονη έχει προχωρήσει σε σειρά από αιματολογικές εξετάσεις για να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα να έχει μολυνθεί από το περιεχόμενο της σύριγγας.

Όπως έγινε γνωστό, η σύριγγα πιθανότατα περιείχε σπερματικό ύγρο. Η άτυχη κοπέλα παραμένει σε σοκ και περιμένει να συλληφθεί ο νεαρός που την έβαλε στο στόχαστρο.

Στην κατάθεσή της και είδε και η ίδια το σχετικό βιντεοληπτικό υλικό από την επίθεση φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι δεν τον γνωρίζει τον δράστη και ότι δεν τον είχε δει ποτέ στο παρελθόν.

Πάντως, υπάρχει συγκεκριμένο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση που οδηγεί τις έρευνες των αστυνομικών. Το πρόσωπο του δράστη φαίνεται καθαρά και φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί και πλέον αναζητείται για να συλληφθεί.

#ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΣΥΡΙΓΓΑ #ΔΡΑΣΤΗΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.