Τέλος στο «θρίλερ» με την εξαφάνιση στις Σέρρες, τηλεφώνησε στον πατέρα της η 18χρονη

Τέλος στο «θρίλερ» με την Τέλος στο «θρίλερ» με την

Καλά στην υγεία της είναι η 18χρονη Πετρούλα, η οποία τηλεφώνησε στον πατέρα της το βράδυ του Σαββάτου.

Λίγο πριν τις 21:00 ο πατέρας της 18χρονης δέχθηκε κλήση από την κόρη του, σύμφωνα με το makthess, λέγοντας ότι είναι καλά στην υγεία της.

Το χρονικό της εξαφάνισης:

Η νεαρή μένει μόνιμα με την οικογένειά της στην Γερμανία και είχε έρθει στον τόπο καταγωγή της το καλοκαίρι για να δώσει πανελλήνιες. Το μεσημέρι της Τρίτης 29/8, είπε στη μητέρα της πως θα βγει για λίγο στην αυλή να μιλήσει στο τηλέφωνο, όμως δεν επέστρεψε.

Κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, εντόπισαν την ώρα της εξαφάνισης κοντά στο σπίτι μία κοπέλα με την περιγραφή που έδωσε η μητέρα να επιβιβάζεται σε ένα ταξί.

Σε βίντεο του Mega φαίνεται ένα λευκό ταξί να περνάει από την πλατεία του χωριού στις Σέρρες, όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες με την οικογένειά της η 18χρονη. Ο ταξιτζής είπε πως δεν κατάλαβε εάν ήταν η 18χρονη η κοπέλα που επιβιβάστηκε, ωστόσο, ανέφερε πως ο τελικός προορισμός ήταν τα ΚΤΕΛ της Μακεδονίας.

Όπως είπε ο ταξιτζής, τα άτομα που επιβιβάστηκαν ήταν δύο, ένας άνδρας και ένα ακόμη άτρομο, το οποίο όπως είπε δεν κατάλαβε εάν ήταν γυναίκα ή άνδρας, καθώς φορούσε κουκούλα.

#ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ #ΣΕΡΡΕΣ #18χρονη #ΠΑΤΕΡΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.