Φωτιά στον Έβρο: Σε ύφεση η πυρκαγιά, στο νοσοκομείο επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων

Φωτιά στον Έβρο: Σε ύφεση η Φωτιά στον Έβρο: Σε ύφεση η

Με τις διαδοχικές ρίψεις νερού από τα εναέρια πυροσβεστικά μέσα τις ισχυρές επίγειες δυνάμεις κατάσβεσης και την πτώση -τις τελευταίες ώρες- της έντασης των βορειοανατολικών ανέμων που πνέουν στην περιοχή μειώνεται σταδιακά η μεγάλη δυναμική του μετώπου της πυρκαγιάς που από το μεσημέρι προσέγγισε τον οικισμό της Λευκίμμης.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο, στην αναχαίτιση του συγκεκριμένου μετώπου το οποίο ανέπτυξε μεγάλη ένταση καθώς διέρχεται από περιοχή με πεύκα συνέβαλε τα μέγιστα η συνδρομή στο έργο της κατάσβεσης των εναέριων μέσων.

Λίγο μετά 14.30, εστία φωτιάς που εμφανίστηκε πλησίον του στρατοπέδου του Προβατώνα κινήθηκε προς την περιοχή της Λευκίμμης, με αποτέλεσμα την εκκένωση του οικισμού και τη μεταφορά των κατοίκων στη Μαθητική Εστία Σουφλίου.

Στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης ο επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων – Εισέπνευσε μεγάλες ποσότητες καπνού

Επικεφαλής των δυνάμεων είναι ο επιτελάρχης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χρήστος Λάμπρης, ο οποίος τις τελευταίες δέκα ημέρες βρέθηκε και αυτός στην πρώτη γραμμή της μάχης με την πύρινη λαίλαπα.

Ο επιτελάρχης της Πυροσβεστικής εισέπενευσε μεγάλες ποσότητες καπνού και όπως έγινε γνωστό από την υπηρεσία, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύεται.

#ΕΒΡΟΣ #ΦΩΤΙΑ #ΠΥΡΚΑΓΙΑ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.