Φωτιά στον Έβρο: «112» για εκκένωση στη Λευκίμμη, 15 μέρες καίει τα πάντα η πυρκαγιά

Φωτιά στον Έβρο: «112» για Φωτιά στον Έβρο: «112» για

Μήνυμα από το 112 για να εκκενώσουν προς το Τυχερό έλαβαν οι κάτοικοι της Λευκίμμης στον Έβρο, όπου η φωτιά μαίνεται για 15η ημέρα.

Με μήνυμα νωρίτερα το 112 ζητούσε από τους κατοίκους να είναι σε κατάσταση ετοιμότητας.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν σε διάσπαρτες ενεργές εστίες κοντά σε Σουφλί, Καριοφίλια, Δαδιά και Γιάννουλη, ενώ έχει καεί τμήμα του μικρού πυρήνα του δάσους της Δαδιάς, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Από το πρωί του Σαββάτου τα εναέρια μέσα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις, ενώ από εδάφους επιχειρεί μεγάλη δύναμη με πάνω από 500 πυροσβέστες.

Λιγο μετά τις 16.30 το 112 έστειλε μήνυμα προς τους κατοίκους της Λευκίμμης Εβρου να είναι σε ετοιμότητα εξαιτίας της φωτιάς και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Περίπου δύο ώρες αργότερα, ήρθε και το μήνυμα της εκκένωσης.

#ΦΩΤΙΑ #ΦΩΤΙΑ_ΤΩΡΑ #ΕΒΡΟΣ #112 #ΕΚΚΕΝΩΣΗ #ΛΕΥΚΙΜΜΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.