Σέρρες: Συγκλονιστική έκκληση από τη μητέρα της 18χρονης που εξαφανίστηκε, «να πει ότι είναι καλά και ας μην επιστρέψει»

Σέρρες: Συγκλονιστική Σέρρες: Συγκλονιστική

Έκκληση στην 18χρονη κόρη της, Πετρούλα Παλάζη, να επικοινωνήσει μαζί της απηύθυνε η μητέρα της. Η 18χρονη εξαφανίστηκε στις 29 Αυγούστου από το χωριό Χρυσοχώραφα των Σερρών.

Η μητέρα της 18χρονης, μίλησε στο epilogestv και έκανε έκκληση να επικοινωνήσει η ίδια μαζί τους ή όποιος άλλος γνωρίζει κάτι.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία είχε έρθει στην Ελλάδα από τη Γερμανία για να δώσει Πανελλήνιες, εξαφανίστηκε λίγο αφού βγήκε στην αυλή του σπιτιού της για να μιλήσει στο τηλέφωνο.

«Ήμασταν μέσα, τρώγαμε κι έφυγε… Σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε. Θα την παρακαλέσω να επικοινωνήσει μαζί μας, κι αν δεν θέλει, ας πάει σε ένα τμήμα να πει ότι είμαι εγώ αυτή που αναζητείται και είμαι καλά. Να πει ότι είναι καλά κι ας μην γυρίσει αν δεν το επιθυμεί. Γνωρίζει καλά πόσο την αγαπάμε και το πρόβλημα υγείας που υπάρχει. Να κάνει το σωστό», είπε η μητέρα της.

Αναφορικά με τον άνδρα που φέρεται να είναι ή να έφυγε μαζί της από το χωριό, η μητέρα της αγνοούμενης τον παρακαλεί «ως μεγαλύτερος να την πείσει να δώσει ένα σημείο ζωής».

«Μόνο η επιστροφή της μας ενδιαφέρει, τίποτα άλλο» καταλήγει η μητέρα της 18χρονης.

Για την εξαφάνισης της Πετρούλας Παλάζη έχει εκδοθεί missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σε βίντεο του Mega, φαίνεται ένα λευκό ταξί να περνάει από την πλατεία του χωριού, στο οποίο φέρεται να επιβιβάστηκε η κοπέλα μαζί με έναν άνδρα, με προορισμό τα ΚΤΕΛ Μακεδονίας.

Όπως είπε ο ταξιτζής, τα άτομα που επιβιβάστηκαν ήταν δύο, ένας άνδρας και ένα ακόμη άτομο, το οποίο «δεν κατάλαβα εάν ήταν γυναίκα ή άνδρας, καθώς φορούσε κουκούλα».

#ΣΕΡΡΕΣ #ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ #18χρονη #ΕΚΚΛΗΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.