Λάρισα: Με ρήξη νεφρού η 43χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της -Επιχειρηματίας της εστίασης ο δράστης

Λάρισα: Με ρήξη νεφρού η Λάρισα: Με ρήξη νεφρού η

Μη αναγνωρίσιμη από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύζυγό της στη Λάρισα, είναι η 43χρονη εργαζόμενη σε σώματα ασφαλείας, η οποία νοσηλεύεται από χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Μάλιστα το απόγευμα της Πέμπτης έκανε ένα χειρουργείο όπου της τοποθετήθηκε ειδικό σωληνάκι μετά την ρήξη νεφρού που υπέστη από τα βαριά χτυπήματα σε όλο της το σώμα, σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα.

Ωστόσο εκτός της νοσηλείας της λόγω των χτυπημάτων που υπέστη, ήδη δέχεται βοήθεια από ψυχολόγο, τόσο η ίδια όσο και τα ανήλικα παιδιά του ζευγαριού.

Tο αποτρόπαιο συμβάν έλαβε χώρα περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο σπίτι του ζευγαριού, όταν ο άνδρας επιχειρηματίας άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η 43χρονη του είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους, κατά τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά. Γείτονες που άκουσαν την ταραχή ειδοποίησαν τις αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Όσο για τον επιχειρηματία ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης, οι εισαγγελικές αρχές τον παρέπεμψαν για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Η κράτησή του συνεχίζεται, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

#ΛΑΡΙΣΑ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ #ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ #ΔΡΑΣΤΗΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.