Κρήτη: Θρίλερ με 29χρονο που μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας μετά από τροχαίο και τελικά έχει σφηνωμένη σφαίρα στο κεφάλι

Κρήτη: Θρίλερ με 29χρονο που Κρήτη: Θρίλερ με 29χρονο που

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με έναν 29χρονο από χωριό της Μεσαράς στην Κρήτη, ο οποίος εντοπίστηκε τραυματισμένος σε τροχαίο αλλά στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα στο κεφάλι από σφαίρα με τις Αρχές να αναζητούν τι έχει συμβεί.

Τα μόνα δεδομένα είναι ότι ένας νεαρός νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου με σφαίρα στο κεφάλι.

Τι ακριβώς συνέβη, υπό ποιες συνθήκες έγινε αυτό, είναι όλα υπό διερεύνηση με τις Αρχές να προσπαθούν να συνθέσουν το «παζλ» της υπόθεσης.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας ως θύμα τροχαίου και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, με εμφανές χτύπημα στο κεφάλι.

Εκεί η αξονική τομογραφία έδειξε πως το τραύμα στο κεφάλι οφειλόταν σε βολίδα πιστολιού που βρέθηκε σφηνωμένη στο κρανίο σε εξαιρετικά δύσκολο σημείο ώστε η αφαίρεση της να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

#ΚΡΗΤΗ #ΗΡΑΚΛΕΙΟ #ΘΡΙΛΕΡ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΣΦΑΙΡΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.