Τοπαλούδη: Συνεχίζεται ο δικαστικός «γολγοθάς» - Αναβολή για τον Σεπτέμβριο του 2023

Τοπαλούδη: Συνεχίζεται ο Τοπαλούδη: Συνεχίζεται ο

Αναβλήθηκε για ακόμα μια φορά η συζήτηση στο ΣΤ' Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου για την «αίτηση αναίρεσης», που έχουν καταθέσει ο 26χρονος Ροδίτης και ο 24χρονος συγκατηγορούμενος του για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Η αναβολή αυτή τη φορά, προέρχεται από την πλευρά του 24χρονου κατηγορούμενου λόγω κολύματος του συνηγόρου του, ο οποίος συντάχθηκε με την απόφαση του ΔΣΑ για αποχή των δικηγόρων νομικής βοήθειας από τα καθήκοντά τους.

Ως νέα ημερομηνία έχει οριστεί η 19 Σεπτεμβρίου 2023.

Στον Άρειο Πάγο παρόντες ήταν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης και Κούλα, οι οποίοι εξέφρασαν την απογοήτευση και την οργή τους για την αναβολή της συζήτησης.

Να θυμίσουμε ότι προ εβδομάδων οι γονείς της Ελένης είχαν μιλήσει σε εκπομπή του ALPHA, για το κοστοβόρο των διαδικασιών και την οικονομική επιβάρυνση, που προκύπτει από τις συνεχείς αναβολές. 

Συγκεκριμένα ανέφεραν, πως ενώ υπάρχει πρόβλεψη για τη νομική εκπροσώπηση των θυτών, δεν υφίσταται αρωγή ως προς τις οικογένεις των θυμάτων, οι οποίες για κάθε δίκη πληρώνουν 6.000 ευρώ για τα παραστατικά, αλλά και επιπλέον ποσά για τα έξοδα μετακίνησής τους προς την πρωτεύουσα. 

Επιζητούν, για αυτό το λόγο, από κοινού με ΄άλλες οικογένειες, που βρίσκονται στην ίδια θέση την σύσταση «Ταμείου Αλληλοβοήθειας». 

Παράλληλα, τόνισαν το ψυχοφθρόρο της διαδικασίας, λέγοντας «Κάθε φορά βιώνουμε τη δολοφονία του παιδιού μας».  

Συνολικά, όπως δηλωσαν, έχουν γίνει 17 δίκες πρωτοδίκως και 7 στο Εφετείο.

#ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ #ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ #ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ #ΕΦΕΤΕΙΟ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΡΟΔΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.