Αιφνιδιαστική έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε 6 εταιρείες για το Predator

Αιφνιδιαστική έφοδος της Αιφνιδιαστική έφοδος της

Εφόδος σε εταιρείες που φέρεται να σχετίζονται με το παράνομο λογισμικό predator, πραγματοποίησαν οι εισαγγελικές αρχές στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις.

Αιφνιδιαστικές εφόδους πραγματοποιούν από τις εισαγγελικές Αρχές σε τουλάχιστον έξι εταιρίες για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, predator.

Ήδη οι αρμόδιοι εισαγγελείς έχουν στα χέρια τους στοιχεία για πρόσωπα που φέρονται να συνδέονται με τις εμπλεκόμενες εταιρίες στην υπόθεση του λογισμικού Predator.

Η εντολή προς την αστυνομία για τις έρευνες δόθηκε από την εισαγγελία πρωτοδικών, που χειρίζεται την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

 

#EKTAKTO #PREDATOR #ΕΦΟΔΟΣ #ΕΤΑΙΡΙΕΣ #ΕΛΑΣ #ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.