Κιβωτός του Κόσμου: Αυτό είναι το δωμάτιο της πρεσβυτέρας στη δομή του Βόλου

Κιβωτός του Κόσμου: Αυτό Κιβωτός του Κόσμου: Αυτό

Μετά το δωμάτιο του πατρός Αντωνίου στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Βόλο, για πρώτη φορά παρουσιάζεται και το δωμάτιο της πρεσβυτέρας.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «Κιβωτού του Κόσμου» επισκέφτηκαν, το πρωί της Τρίτης, αιφνιδίως τη δομή του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθαν σε επαφή με τα παιδιά, με παιδαγωγούς, μίλησαν ξεχωριστά με τον καθένα, έβγαλαν τα συμπεράσματά τους.

Εν τω μεταξύ βίντεο του alpha δείχνει πως είναι το δωμάτιο της πρεσβυτέρας.

Ο προσωπικός χώρος της παπαδιάς είναι σαφώς πιο λιτός ενώ, το δωμάτιο περιλαμβάνει ένα διπλό κρεβάτι και μία κούνια

Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι από το εν λόγω παράρτημα, το δωμάτιο προοριζόταν κάθε φορά για τα κορίτσια ως εξοχικό.

Υπενθυμίζεται οτι χθες το φως της δημοσιότητας είδαν αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τις συνήθειες και την καθημερινότητα του πατέρα Αντωνίου, όταν ο ίδιος βρισκόταν στην «Κιβωτό του Κόσμου» στον Βόλο.

Για την ακρίβεια, ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha αποκάλυψε φωτογραφίες από το δωμάτιο στο οποίο έμενε όταν επισκεπτόταν τη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Βόλο και στο δωμάτιο υπάρχει διπλό κρεβάτι, όργανα γυμναστικής (βαράκια και στατικό ποδήλατο) αλλά και τζάκι.

#ΚΙΒΩΤΟΣ_ΤΟΥ_ΚΟΣΜΟΥ #ΠΑΤΕΡΑΣ_ΑΝΤΩΝΙΟΣ #ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ #ΔΩΜΑΤΙΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.