Νέα καταγγελία για την Κιβωτό: Τα δίδυμα του πατέρα Αντώνιου φορούσαν παπούτσια 200 ευρώ, τα υπόλοιπα από την αποθήκη, τι λέει η θεία τους

Νέα καταγγελία για την Νέα καταγγελία για την

Νέα συγκλονιστική μαρτυρία από πρώην τρόφιμο της Κιβωτού του Κόσμου ο οποίος περιγραφεί τις άσχημες συνθήκες που επικρατούσαν στη ΜΚΟ.

Ο Ελλάδιος υπήρξε πρώην τρόφιμος της δομής της Κιβωτού του Κόσμου. Στην δομή ο Ελλάδιος μπήκε αβάφτιστος και εκεί ο πατέρας Αντώνιος τον βάφτισε.

Βέβαια, ο Ελλάδιος πριν μπει στην δομή της «Κιβωτού» είχε όνομα και ήταν ”Στέφανος”.

«Με εισαγγελική εντολή είχα μπει στην Κιβωτό. Στην αρχή όλα ήταν πολύ καλά. Με το πέρασμα του καιρού τα πράγματα χειροτέρευαν. Όταν κάναμε ένα λάθος υπήρχε η τιμωρία».

Ο Ελλάδιος μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο ανέφερε ότι δύο φορές τον είχαν χτυπήσει κατά την διάρκεια της διαμονής του στην δομή.

Στο διαμέρισμα της Πιπίνου στην Αθήνα αποκάλυψε: «Καλύτερα να ήσουν μέσα στην φυλακή παρά στην δομή. Δηλαδή ένα παιδί 14 με 15 ετών το έχεις να δουλεύει, δεν τον πας μία βόλτα, δεν έχει φίλους και δεν το αφήνεις να μιλάει με την οικογένεια του».

Σοκάρει με την περιγραφή του ο Ελλάδιος: «Με πήγαν στην Πιπίνου γιατί έλεγα ”ρε” και τους πήγαινα κόντρα. Ξυπνούσαμε το πρωί και πηγαίναμε για δουλειά στην αποθήκη της Κιβωτού και σχολάγαμε κατά τις 6. Όταν τελειώναμε από την δουλειά, δεν είχαμε να δούμε ούτε τηλεόραση. Στην Πιπίνου έμεινα ένα χρόνο».

Ο Ελλάδιος καθώς εργαζόταν στις αποθήκες έχει εικόνα και για τα ρούχα που πήγαινε ο κόσμος στην δομή και του είχε ζητηθεί από τους ιθύνοντες να πάει να πετάξει τα ρούχα και μάλιστα να σιγουρευτεί να τα πετάξει μέσα στους κάδους.

Σχετικά με την διακίνηση χρήματος μέσα στην δομή ο πρώην τρόφιμος ανέφερε: «Η Κιβωτός μάζευε και 10 χιλιάδες ευρώ τις Κυριακές από τις δωρεές».

Αναφορικά με τα δίδυμα, που είχαν υιοθετήσει η Σταματία Γεωργαντή με τον πατέρα Αντώνιο αποκάλυψε: «Κάποια παιδιά τα είχαν πιο ψηλά από εμάς, όπως τα δίδυμα. Τα δίδυμα φορούσαν παπούτσια 200 ευρώ και τα υπόλοιπα παιδιά της Κιβωτού φορούσαν από την αποθήκη».

«Φοβούνται & κλαίνε» – Τι λέει η θεία των διδύμων του πατρός Αντωνίου

«Αυτά τα δύο παιδιά, σε μία πολύ μικρή ηλικία, 2 ετών, χάσανε τον θείο μου (σ.σ. τον πατέρα τους) ξαφνικά από καρδιά. Λίγο μετά χάνουν τη μάνα τους, χάνουν ό,τι ξέρουν και ό,τι είναι σταθερά γι’ αυτούς. Φεύγουνε, τα φέρνουμε εδώ, θεωρώντας ότι κάνουμε ότι καλύτερο και εμείς, προκειμένου να μείνουν στο Κονγκό στην μέση του πουθενά, μέσα σε εμφυλίους και τέτοια και μέσα στην φτώχια, αφού μπορούσαμε να κάνουμε κάτι».

Η θεία των παιδιών μίλησε αποκλειστικά στο Mega και εξηγεί πως αυτά τα δύο 20χρονα αγόρια έχασαν για δεύτερη φορά, μετά τον χαμό των βιολογικών γονιών τους, το σημείο αναφοράς τους.

«Αυτά τα δύο παιδιά, αυτήν την στιγμή τραβάνε ένα άλλο ζόρι, γιατί εκεί που είχαν μία ασφάλεια και δύο ανθρώπους, καταλαβαίνετε τι γίνεται με όλες αυτές τις δημοσιεύσεις και τι γίνεται γι’ αυτά τα παιδιά».

Η θεία των διδύμων αποκαλύπτει πως τα δύο αγόρια βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο της «Κιβωτού».

«Μία εβδομάδα δεν πήγαν στη δουλειά τους, είχαμε διάφορες επιθέσεις λεκτικές, φραστικές, τα κυνηγήσαν. ‘Α είστε οι γιοι του παπά, πάρε να έχεις’. Τα έχουν σταυρώσει και λένε: ‘δε θέλουμε να βγούμε’ και κλαίνε και στεναχωριούνται και μου λένε: ‘έλεος, τι φταίμε εμείς;’».

Είχαν την ατυχία να χάσουν και τους δυο γονείς σε τρυφερή ηλικία. Πρώτα έχασαν τον πατέρα τους από ανακοπή και λίγους μήνες μετά η μητέρα τους θα μάθει πως έχει καρκίνο.

«Πριν πεθάνει, επειδή τα παιδιά μένουν μόνα τους, καταλαβαίνετε Κονγκό τι σημαίνει, προσπαθεί να βρει που θα πάνε τα παιδιά της».

Επιχειρεί να τα στείλει στον θείο τους στην Αμερική όμως δεν τα καταφέρνει. Και τότε μπαίνει σε εφαρμογή το πλάνο Ελλάδας και η «Κιβωτός του Κόσμου».

«Έρχονται στην Ελλάδα λοιπόν και μένουν με τον Πατέρα (Αντώνιο) διότι μιλάνε γαλλικά, δεν ξέρουν ελληνικά».

Τα παιδιά θα φοιτήσουν στη Λεόντειο Σχολή. Τα δίδακτρα, ένα μέρος ,θα τα καλύψει το ίδιο το σχολείο και τα υπόλοιπα ο πατήρ Αντώνιος, ο οποίος θα υιοθετήσει μάλιστα τα δύο αγόρια από το Κονγκό για να μη ζήσουν έναν ακόμη ξεριζωμό όταν κλείσουν τα 18.

«Δεν κάνουν χλιδάτη ζωή»

Μια ματιά στα social media των αγοριών αρκεί για να δει κανείς την έντονη κοινωνική ζωή που σε καμία περίπτωση δεν είναι χλιδάτη λέει στο Mega η θεία τους.

«Πήγαν φαντάροι, ο ένας σπουδάζει, εργάζονται ως σερβιτόροι. Καμία χλιδάτη ζωή. Επειδή είδαν κάποιες φωτογραφίες, δηλαδή Χριστούγεννα άμα ντυθεί κάποιος ή έχει μία φωτογραφία σημαίνει ότι κάνει χλιδάτη ζωή;».

Οι βιολογικοί συγγενείς των παιδιών εξακολουθούν να έχουν την καλύτερη γνώμη για τον πατέρα Αντώνιο τονίζοντας ωστόσο πως δεν γνωρίζουν τι μπορεί να συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες.

«Δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται πίσω από κλειστούς τοίχους πουθενά. Δεν μπορώ να ξέρω για τον Βόλο, την Καλαμάτα».

Εκτός όμως από τα δίδυμα αγόρια, ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα έχουν υιοθετήσει κι ένα τρίτο παιδί, τον 11χρονο Νώε.

#ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ #ΚΙΒΩΤΟΣ_ΤΟΥ_ΚΟΣΜΟΥ #ΔΙΔΥΜΑ #ΠΑΤΕΡΑΣ_ΑΝΤΩΝΙΟΣ #ΤΡΟΦΙΜΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.