Κολωνός: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 5χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο διαμέρισμα

Κολωνός: Σε κρίσιμη Κολωνός: Σε κρίσιμη

Διασωληνωμένο δίνει μάχη για το ζωή του το πεντάχρονο παιδί που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο διαμέρισμα στον Κολωνό.

Ο πεντάχρονος, που δεν είχε τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Τα άλλα δύο παιδιά, ηλικίας 8 και 12 ετών, μαζί με τους γονείς τους, λέγεται ότι κατάφεραν να βγουν από το διαμέρισμα, λίγο πριν φτάσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Το 9χρονο παιδί διακομίστηκε από το ΕΚΑΒ στο «Αγία Σοφία» ενώ το 12χρονο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά όχι από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, αλλά από κάποιο άλλο άτομο.

Σημειώνεται ότι η  φωτιά ξέσπασε χθες βράδυ σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην περιοχή του Κολωνού. Η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση να μεταβεί στην περιοχή ενώ έσπευσαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Το πεντάχρονο παιδί το παρέλαβαν οι διασώστες χωρίς τις αισθήσεις του, ωστόσο ήταν εν ζωή. Οι γείτονες του έκαναν μαλάξεις μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του «Αττικού».

Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έλεγχος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ενδεχομένως η φωτιά να προήλθε από μαγειρικό σκεύος. Στο σπίτι βρίσκονταν και οι δύο γονείς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας που φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης προσήχθη στο τμήμα για κατάθεση.

#ΚΟΛΩΝΟΣ #ΠΑΙΔΙ #ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟ #ΦΩΤΙΑ #ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.