Ουκρανία: Ανταλλαγή πυρών στο Λουγκάνγκ - Ρωσικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για νεκρό Ρώσο πολιτοφύλακα (βίντεο)

Ουκρανία: Ανταλλαγή πυρών Ουκρανία: Ανταλλαγή πυρών

Ανταλλαγή πυρών σημειώθηκε πριν από περίπου μία ώρα στη ρωσόφωνη περιφέρεια του Λουγκάνσκ - Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν Ρώσο πολιτοφύλακα νεκρό

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης - μεταξύ των οποίων και το RIA Novosti -  κάνουν λόγο για δολοφονία ενός μέλους της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του Λουγκάνσκ από Ουκρανό ελεύθερο σκοπευτή.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε o Θανάσης Αυγερινός από τη Μόσχα, νεκρός έπεσε ένας ρωσόφωνος πολιτοφύλακας σε επεισόδιο που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Λουγκάνσκ.

Συγκεκριμένα, ανταλλαγή πυρών σημειώθηκε πριν από περίπου μία ώρα στη ρωσόφωνη περιφέρεια, ενώ από τα πυρά των ουκρανών σκοτώθηκε ένας ρωσόφωνος πολιτοφύλακας.

Οι ρωσόφωνοι ανακοίνωσαν ότι έχουν απαντήσει σε αυτά τα πυρά εναντίον των ουκρανικών θέσεων.

Μέχρι στιγμής, όπως μετέδωσε ο Θανάσης Αυγερινός, δεν είναι γνωστό αν το συγκεκριμένο επεισόδιο αποτελεί κάποιου είδους προβοκάτσια ή αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.