Στο ΚΑΤ και μετά στις φυλακές Ναυπλίου ο Μένιος Φουρθιώτης

Στο ΚΑΤ και μετά στις Στο ΚΑΤ και μετά στις

Στο ΚΑΤ μεταφέρεται ο Μένιος Φουρθιώτης, πριν επιστρέψει σε κελί των φυλακών Ναυπλίου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μένιος Φουρθιώτης μεταφέρεται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο ΚΑΤ, καθώς αντιμετωπίζει ορθοπεδικά προβλήματα.

Στο νοσοκομείο αναμέναται να αξιολογηθεί η κατάσταση της υγείας του από τους γιατρούς, ώστε να αποφασιστεί αν θα πρέπει να νοσηλευθεί ή αν θα οδηγηθεί απευθείας στις φυλακές.

Σημειώνεται πως το σωφρονιστικό ίδρυμα που έχει αποφασιστεί ότι θα πάει ο Μένιος Φουρθιώτης είναι οι φυλακές Ναυπλίου.

Ο παρουσιαστής συνελήφθη σήμερα Τρίτη για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν μετά την αποφυλάκισή του.

Υπενθυμίζεται πως είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Οκτώβριο από τις φυλακές Κορυδαλλού - όπου βρισκόταν προφυλακισμένος - με τους εξής περιοριστικούς όρους:

30.000 ευρώ εγγύηση υποχρεωτική εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές τον μήνα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.