Δολοφονία Άλκη: Η ανακοίνωση της οικογένειας του 22χρονου που παραδόθηκε

Δολοφονία Άλκη: Η Δολοφονία Άλκη: Η

Με ανακοίνωσή της η οικογένεια του «Ντίνου» αρνείται κάθε εμπλοκή του στην άγρια δολοφονική επίθεση εις βάρος του Άλκη Καμπανού

Παραδόθηκε το πρωί της Δευτέρας και ο 12ος εμπλεκόμενος στην υπόθεσης της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

Η οικογένεια του 22χρονου Τ.Κ. - γνωστού ως «Ντίνου» - αναφέρει πως ο νεαρός δεν είναι οργανωμένος οπαδός, δεν συμμετέχει σε κανένα Σύνδεσμο, αλλά και πως δεν γνωρίζει τους συγκατηγορούμενούς του - πλην ενός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας του 22χρονου:

Παρουσιάστηκε αυτοβούλως, σήμερα στις 8.30 το πρωί, στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ο 22χρονος, οδηγός του γκρι POLO που σχετίζεται με την υπόθεση της δολοφονίας του ΑΛΚΗ.

Δηλώνει ότι, δεν είναι οργανωμένος οπαδός καμίας ομάδας, δεν είναι μέλος κανενός Συνδέσμου, δεν είχε συμμετάσχει ποτέ στο παρελθόν σε επεισόδια αθλητικής ή άλλης μορφής βίας.

Οι συγκατηγορούμενοι του, δεν έδωσαν έως σήμερα τα στοιχεία του, γιατί, πολύ απλά, πλην ενός, δεν τον γνωρίζουν (δεν τους έχει, ούτε τον έχουν ξανασυναντήσει).

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.