Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Αν δοθούν ελαφρυντικά, θα βάλω εγώ φωτιά σε αυτό το σαθρό σύστημα» (βίντεο)

Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Ξεσπά η μητέρα της Ελένης

Συκλονιστικές δηλώσεις της μάνας της Ελένης Τοπαλούδη έξω από το Εφετείο, όπου ζήτησε και έλαβε αναβολή η υπεράσπιση ενός εκ των κατηγορουμένων

Την εναντίωση της στην απόφαση του δικαστηρίου να διακόψει για τις 10 Μαρτίου εξέφρασε κατά την έξοδο της από το Εφετείο η μάνα της Ελένης Τοπαλούδη.

«Δεν γίνεται να έχουν βιάσει και λιώσει το παιδί μου και να ζητούν αναβολές και ελαφρυντικά… αν δοθούν ελαφρυντικά θα βάλω φωτιά σε όλη την Ελλάδα, είπε μεταξύ άλλων η μητέρα της 19χρονης.

Στο πλευρό της βρέθηκαν, η μητέρα της Γαρυφαλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο το καλοκαίρι του 2021 από τον σύντροφο της, η μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2019 από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ενώ η κόρη τους κοιμόνταν στο διπλανό δωμάτιο και αδερφός της Ζωής από την Ξάνθη την οποία βίασε, σκότωσε και μετά την έκαψε στην πυλωτή του σπιτιού της τα Χριστούγεννα του 2012 ο 35χρονος Χρήστος Παπάζογλου.

«Το σύστημα μας εμπαίζει»

«Για άλλη μία φορά βρεθήκαμε στο Εφετείο γιατί οι στυγνοί δολοφόνοι το ζήτησαν», ξεκίνησε τις δηλώσεις της η Κυριακή Τοπαλούδη, περιγράφοντας τις ιδιαίτερες δυσκολίες που είχε ακόμη ένα ταξίδι της από το ακριτικό Διδυμότειχο αλλά και τις ψυχολογικές επιπτώσεις της όλης διαδικασίας - για να ζητήσει εντέλει διακοπή ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων.

«Για ακόμη μία φορά αυτό το σύστημα μας εμπαίζει, δεν μας σέβεται», συνέχισε η γυναίκα εμφανώς φορτισμένη.

«Δεν αντέχω αυτό τον εμπαιγμό, δεν αντέχω τους νόμους τους κράτους. Για ακόμη μία φορά μας έχουν τρελάνει τα μυαλά, μας δουλεύουν αφόρητα, δεν σέβονται τον πόνο μας.

Πώς μια μάνα μπορεί να έρθει σε ένα δικαστήριο για να ξαναζήσει από την αρχή όλα τα βασανιστήρια που έκαναν στο παιδί της».

«Βασάνισαν το παιδί μας και θέλουν ελαφρυντικά»

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη συνέχισε αναφερόμενη στα «δύο ανθρωπόμορφα τέρατα που βρέθηκαν» μπροστά στο παιδί της.

«Αυτοί οι δολοφόνοι ζητούν ελαφρυντικά, άκουσον άκουσον.

Μόνο που ελαφρυντικά δεν υπάρχουν στην πολτοποίηση του κεφαλιού, στον στραγγαλισμό», συνέχισε με σκληρά λόγια.

«Ο θάνατος είναι ένας αριθμός όπως και των υπολοίπων δολοφονημένων γυναικών που έφυγαν με βασανιστήρια». 

«Φωτιά να τους κάψει»

Η γυναίκα - εμφανώς εκτακτώς εαυτού - συνέχισε ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, κινδύνευσε να καταρρεύσει και ζήτησε να συνεχίσει κάποιος άλλος.

«Τα ισόβια να είναι ισόβια»

«Επαναλαμβάνω τα λόγια της Κούλας, τα ισόβια να είναι ισόβια κι όχι 16 χρόνια», δήλωσε η μητέρα της Ερατούς.

«Κάθε μέρα , μας δολοφονούν . Ζούμε συνέχεια τη δολοφονία της κόρης μας κάθε μια ξεχωριστά. Αναβολή στην αναβολή είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί το θυμόμαστε ξανά και ξανά», σημείωσε από την πλευρά της η μητέρα της Γαρυφαλλιάς.

«Ήρθαμε να συμπαρασταθούμε στην οικογένεια και σε όλα τα κορίτσια . Ξέρω πόσο δύσκολο είναι για ακόμη μια φορά σκοτώνεσαι. Να γίνουν τα ισόβια , ισόβια», δήλωσε ο αδερφός της Ζωής.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.