Δικηγόρος 21χρονου: «Αποκάλυψε τον δολοφόνο του Άλκη και πού πέταξαν το μαχαίρι» (βίντεο)

Δικηγόρος 21χρονου: Δικηγόρος 21χρονου:

Ο δικηγόρος του 21χρονου Έλληνα, που εμπλέκεται με την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, αποκάλυψε πως ο νεαρός είπε στην ανακρίτρια ποιος σκότωσε τον 19χρονο και υπέδειξε πού βρίσκεται το φονικό μαχαίρι.

Πού είναι το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε κατά την επίθεση και ποιος αφαίρεσε τη ζωή του 19χρονου Άλκη αποκάλυψε στην ανακρίτρια ο 21χρονος Έλληνας, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Αποστόλη Λύτρα.

Όπως ανέφερε ο κ. Λύτρας, ο 21χρονος δεν οδηγούσε το όχημα, ενώ «έδειξε» ότι ο δολοφόνος είναι ο συνοδηγός του αυτοκινήτου.

«Δεν οδηγούσε ο εντολέας μου. Καθόταν πίσω, δεν έχει καμία σχέση. Ο συνοδηγός που καθόταν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο εντολέας μου ανέφερε πως ήταν αυτός που έκανε αυτή την πράξη», είπε ο κ. Λύτρας σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Πρόσθεσε ότι το μαχαίρι είναι τύπου «καραμπίτ» και ο εντολέας του υπέδειξε το σημείο όπου βρίσκεται. «Πρόκειται για ένα μαχαίρι καραμπιτ που δεν έχει βρεθεί και ο εντολέας έχει υποδείξει πού βρίσκεται», ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος.

Επίσης υποστήριξε ότι αυτοί οι οποίοι επέβαιναν στο όχημα και ο άνθρωπος που το χρησιμοποίησε, μετά την επίθεση, «το πέταξαν σε μια ερημική περιοχή». 

«Χτύπησε κάποιον με το δρεπάνι»

Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, ο εντολέας του υποστήριξε ότι χτύπησε κάποιον με το δρεπάνι και στη συνέχεια του έπεσε. «Ο εντολέας μου, μου είπε ότι χτύπησε κάποιον με το δρεπάνι και ο οποίος ήταν ο πρώτος ο που έφυγε και τίποτα παραπάνω. Μετά στη συνέχεια του έπεσε το δρεπάνι», ανέφερε ο κ. Λύτρας.

Μεταξύ άλλων είπε ακόμη ότι «οφείλουμε να το πούμε ότι όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν ευθύνη».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.