Καρναβάλια: Οι λόγοι που η επιτροπή φοβάται να τα επιτρέψει

Καρναβάλια: Οι λόγοι που η Καρναβάλια: Οι λόγοι που η

Στους λόγους για τους οποίους η Επιτροπή των Ειδικών είναι διστακτική στο να επιτρέψει την πραγματοποίηση καρναβαλιών αναφέρθηκε η Βάνα Παπαευαγγέλου.

Για τα καρναβάλια και αν πρόκειται να υπάρξει διαφορετική αντιμετώπιση ανά περιοχή ρωτήθηκαν τα μέλη της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης της Πέμπτης, με τη Βάνα Παπαευαγγέλου να εξηγεί το σκεπτικό της Επιτροπής.

Όπως τόνισε κατ' αρχάς το πνεύμα της επιτροπής είναι σε ενιαία αντιμετώπιση. Έτσι τα καρναβάλια είτε θα πραγματοποιηθούν παντού ή πουθενά. Το θέμα σύμφωνα με την καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας συζητήθηκε στη σύσκεψη της; Επιτροπής και η συζήτηση θα συνεχιστεί και στην επόμενη.

Αναφερόμενη στους δισταγμούς της Επιτροπής, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είναι εκδηλώσεις σε ανοιχτό χώρο. Αλλά δεν μπορούμε μετά να πάμε σε ιχνηλάτηση, ούτε να εξασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι θα είναι εμβολιασμένοι. Και αυτό είναι κάτι που μας κρατάει. Πάντως θα το δούμε την επόμενη εβδομάδα. Κάποιες δράσεις χαμηλού κινδύνου θα απελευθερωθούν»

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.