Πάτρα: Βγήκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ζωντανά από το γήπεδο της Παναχαϊκής (βίντεο)

Πάτρα: Βγήκε στο Δημοτικό Πάτρα: Βγήκε στο Δημοτικό

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Δημοτικός Σύμβουλος Πάτρας, Αλέκος Χρυσανθακόπουλος πήρε μέρος στο Δημοτικό Συμβούλιο από τις εξέδρες τοηυ γηπέδου της Παναχαϊκής.

Από τις εξέδρες του γηπέδου της Αγυιάς, πήρε μέρος στην τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας, ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, σύμφωνα με το pelop.gr.

{https://www.youtube.com/watch?v=YgXy_nDCMYQ}

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πλέον Δημοτικός Σύμβουλος την ώρα που τα μέλη του συμβουλίου συζητούσαν το θέμα του καθορισμού συντελεστών τελών για το 2022 άνοιξε το μικρόφωνο και την κάμερα του και έδειχνε ζωντανά στους υπόλοιπους εικόνες από τη νίκη της Παναχαϊκής επί του Αχέροντα Καναλακίου με 1-0 στο γήπεδο της Αγυιάς.

Το περιστατικό δεν κράτησε για πολύ, αλλά πρόλαβαν ορισμένοι και αντελήφθησαν τι συνέβη σχολιάζοντας με χιούμορ. Η συνεδρίαση συνεχίστηκε χωρίς νέες διακοπές για κάποιο γκολ, χαμένη φάση ή αμφισβητούμενη απόφαση διαιτητή.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.