Δολοφονία Άλκη: Προφυλακίζονται άλλοι δύο συλληφθέντες μετά τις απολογίες τους

Δολοφονία Άλκη: Δολοφονία Άλκη:

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν - μετά τις απολογίες τους - δύο από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού

Εις βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, επίθεση με αντικείμενα και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με το GrTimes, ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας ο πρώτος συλληφθείς - 20χρονος υπήκοος Αλβανίας - παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε και τραυμάτισε έναν από τους φίλους του Άλκη κατά τη διάρκεια συμπλοκής.

Ο ίδιος, μάλιστα, τραυματίστηκε στο χέρι από το μαχαίρι που κρατούσε, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν ακούμπησε τον 19χρονο που έπεσε νεκρός.

Στην απολογία του ανέφερε, ακόμη, πως μετέβη στο σημείο του εγκλήματος, με το πρώτο αυτοκίνητο, αλλά και πως δεν σκόπευαν να σκοτώσουν αλλά μόνο να εκφοβίσουν τους φιλάθλους του Άρη.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος - ηλικίας 21 χρονών - κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στην περιοχή της Χαρίλαου, μαζί με τους συγκατηγορούμενούς του, αλλά δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που πραγματοποίησαν την άγρια επίθεση.

Ο νεαρός ανέφερε ότι δεν είχαν ανθρωποκτόνο πρόθεση, αλλά πήγαν με σκοπό να εκφοβίσουν τους φιλάθλους του Άρη.

Μετά την απολογία τους, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως οι δύο νέοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου του 21χρονου

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.