Ανατροπή στους καθήμενους στην Εστίαση, τι αποφάσισε η Επιτροπή

Ανατροπή στους καθήμενους Ανατροπή στους καθήμενους

Να απελευθέρωσει τον αριθμό των καθήμενων ανά τραπέζι αποφάσισε τελικά η Επιτροπή των Ειδικών.

Να μην υπάρχει όριο καθήμενων ανά τραπέζι στην εστίαση εισηγείται τελικά η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων, χαλαρώνοντας τα μέτρα κατά του κορονοϊού. Παράλληλα, δεν φαίνεται να αυξάνεται η πληρότητα στα γήπεδα με το όριο να παραμένει στα 1000 άτομα. 

Επιπλέον, παραμένει η απαγόρευση ορθίων στη διασκέδαση, σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιστήμονες εισηγήθηκαν να παραμείνει ως έχει η κατάσταση (πέρα από την αύξηση των καθήμενων ανά τραπέζι) για τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Ανοιχτό προς συζήτηση φαίνεται ακόμα πως παραμένει το θέμα των καρναβαλιών, το οποίο θα επανεξεταστεί, αν και η εκτίμηση είναι πως πολύ δύσκολα θα δοθεί το πράσινο φως. 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.