Δολοφονία Άλκη: Διαταγή για τεστ DNA στους 10 συλληφθέντες

Δολοφονία Άλκη: Διαταγή για Δολοφονία Άλκη: Διαταγή για

Διαταγή εξέδωσε η 7η τακτική ανακρίτρια ώστε να υποβληθούν σε τεστ DNA όλοι οι συλληφθέντες για την άγρια δολοφονική επίθεση εις βάρος του Άλκη Καμπανού

 

Να υποβληθούν σε τεστ DNA όλοι οι εμπλεκόμενοι στην πολύκροτη υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, διέταξε η 7η τακτική ανακρίτρια.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, στόχος της ανακρίτριας είναι να πιστοποιήσει τον βαθμό συμμετοχής του κάθε κατηγορούμενου, αλλά και να διευκρινιστεί το αν υπήρξε εμπλοκή άλλων προσώπων.

Το DNA θα συγκριθεί με το γενετικό υλικό στα πειστήρια, δηλαδή στο δρεπάνι και στο μαχαίρι που εντοπίστηκαν στον τόπο της δολοφονίας του 19χρονου.

Με τον τρόπο αυτό οι ανακριτικές αρχές, θεωρούν ότι θα ταυτοποιήσουν τους φυσικούς αυτουργούς, ενώ θα αποκλείσουν το ενδεχόμενο να υπάρχει και κάποιος άλλος άγνωστος δράστης.

Κατηγορητήριο-καταπέλτης για τους 11 χούλιγκανς

Ιδιαίτερα βαρύ είναι, την ίδια ώρα, το κατηγορητήριο για τους 11 χούλιγκανς, για την άγρια επίθεση στον 19χρονο Άλκη Καμπανού και τους φίλους του.

«Είχατε αποφασίσει να σκοτώσετε και τους φίλους του Άλκη», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρουν οι δικαστές, οι 11 κατηγορούμενοι (σ.σ.: οι δέκα έχουν συλληφθεί ενώ ο ένας αναζητείται στην Αλβανία), εκτός από τον Άλκη, είχαν πρόθεση να δολοφονήσουν και τους δύο φίλους του, που βρίσκονταν στο σημείο.

 Κατά την απαγγελία των κατηγοριών ο αρμόδιος εισαγγελέας απευθυνόμενος προς τους 11 είπε τα εξής:

«Κατευθείαν τους ρωτήσατε ποιας αθλητικής ομάδας είναι οπαδοί και στο άκουσμα της παραδοχής τους, ότι υποστηρίζουν την ομάδα του Άρη, χωρίς να προηγηθεί οποιαδήποτε λεκτική αντιπαράθεση, όλως αιφνιδίως επιτεθήκατε σε αυτούς, χτυπώντας τους με σφοδρότητα με τα μαχαίρια, τα πτυσσόμενα κλομπ, τους μεταλλικούς σωλήνες, λοστούς και το αναδιπλούμενο δρεπάνι.

Πιο συγκεκριμένα, με τη χρήση των ως άνω καταφέρατε πολλαπλά χτυπήματα στον Αλκιβιάδη Καμπανό προκαλώντας σε αυτόν τραύμα στην πρόσθια επιφάνεια του δεξιού μηρού, δύο τραύματα στην εξωτερική επιφάνεια του αριστερού μηρού, ρωγμώδες κάταγμα κρανίου στην ινιακή χώρα και στον κρανιακό βόθρο και υπαραχνοειδή αιμορραγία, εκ των οποίων τραυμάτων επήλθε ο θάνατος του.»

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.