Πάτρα: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο 3 κοριτσιών μέσα σε 3 μόλις χρόνια στην ίδια οικογένεια (βίντεο)

Πάτρα: Εισαγγελική έρευνα Πάτρα: Εισαγγελική έρευνα

Προκαταρκτική ερευνά προανήγγειλε η Εισαγγελία για τους διαδοχικούς θανάτους τριών παιδιών σε οικογένεια στην Πάτρα

«Μυστήριο» επικρατεί μέχρι σήμερα αναφορικά με την υπόθεση με τα τρία κορίτσια στην ίδια οικογένεια που έφυγαν από τη ζωή - μέσα σε μόλις τρία χρόνια - στην Πάτρα.

Σύμφνωνα με τo pelop, η εισαγγελία παρήγγειλε τώρα προκαταρκτική έρευνα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Dnews για την έρευνα σε όλα τα επίπεδα για την πρωτόγνωρη αυτή υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Δείτε το ρεπορτάζ του Alpha

Σημειώνεται πως απροσδιόριστη παραμένει ακόμη η αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο Παίδων πριν από περίπου δέκα ημέρες. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Αθηνών, Σωτήρη Μπουζιάνη, που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή της 9χρονης, δεν κατάφερε να προσδιορίσει τον λόγο της καρδιακής ανακοπής της μικρής.

Σημειώνεται πως με τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, δεν αποκλείεται να εξεταστούν και τα όργανα της μικρής σε εξειδικευμένα εργαστήρια του εξωτερικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια αποχαιρέτησε την περασμένη Πέμπτη την 9χρονη Τζωρτζίνα, ενώ είχαν χάσει το μεσαίο τους παιδί - την 3,5 ετών Μαλένα - το 2019 από ηπατική ανεπάρκεια και το 2020 την μόλις 6 μηνών Ιρίδα από μια σπάνια νόσο φλεβοκόμβου.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.