Τρίκαλα: Πρώτη εικόνα από το Λύκειο όπου έπεσαν καπνογόνα - Τι λέει ο διευθυντής του σχολείου (ηχητικό)

Τρίκαλα: Πρώτη εικόνα από Τρίκαλα: Πρώτη εικόνα από

Προβληματισμό προκαλούν οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του 3ου Γενικού Λυκείου «Οδυσσέας Ελύτης», στα Τρίκαλα, όπου έπεσαν καπνογόνα.

Σύμφωνα με την ενημερωτική ιστοσελίδα trikalaola.gr, μαθητές του Λυκείου, την ώρα του διαλείμματος, έριξαν καπνογόνα στους διαδρόμους του ισογείου και στις τουαλέτες του ορόφου, με αποτέλεσμα να διακομιστούν στο νοσοκομείο της πόλης τρεις μαθητές και μια καθηγήτρια με αναπνευστικά προβλήματα

Για το περιστατικό μίλησε ο διευθυντής του σχολείου:

{https://youtu.be/bHP-LhC9FBo}

Το περιστατικό ερευνούν οι αστυνομικές αρχές Τρικάλων. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι και πριν λίγες ημέρες, άτομα προσπάθησαν να ρίξουν καπνογόνα στις αίθουσες, από έξω προς τα μέσα!

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.