Ηγουμενίτσα: 300 κιλά χασίς κατασχέθηκαν κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Ηγουμενίτσα: 300 κιλά χασίς Ηγουμενίτσα: 300 κιλά χασίς

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, 300 κιλά χασίς, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σε δύσβατη παραθαλάσσια περιοχή κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στη Θεσπρωτία, χθες το απόγευμα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο δράσεων για την αποτροπή της εισαγωγής στη χώρα και διακίνησης ναρκωτικών, εντόπισαν τα ναρκωτικά κρυμμένα σε δύσβατη, θαμνώδη και παραθαλάσσια περιοχή κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα στη Θεσπρωτία.

Επιμελώς κρυμμένοι ήταν οκτώ σάκοι, που περιείχαν συνολικά 35 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 299 κιλών και 612 γραμμαρίων.

Η έρευνα της υπηρεσίας για την ανακάλυψη της ταυτότητας των εμπλεκόμενων στην υπόθεση ατόμων είναι σε εξέλιξη.

{https://youtu.be/oVksf12XAM4}

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.