Εταιρεία security μεταφέρει δωρεάν το βράδυ στο σπίτι της όποια κοπέλα νιώσει κίνδυνο (βίντεο)

Εταιρεία security μεταφέρει Εταιρεία security μεταφέρει

Eταιρεία security έκανε γνωστό ότι μπορεί να μεταφέρει δωρεάν το βράδυ όποια κοπέλα νιώσει κίνδυνο.

 

Ειδικότερα, η εταιρεία ενημέρωσε πως κάθε βράδυ από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 6 το πρωί αναλαμβάνει την μετακίνηση, με αυτοκίνητο της εταιρείας, στην κατοικία οποίας κοπέλας νιώσει κίνδυνο ή κάποια ύποπτη κίνηση στον περιβάλλον χώρο, με απόλυτη ασφάλεια χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η πρόταση της εταιρείας αφορά την περιοχή του Βόλου και όπως τόνισε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Χάρης Μισαηλίδης, αυτή η κίνηση δεν έγινε για διαφημιστικούς λόγους. 

«Στο Βόλο έχουν γίνει διάφορα περιστατικά. Πήραμε αυτή την πρωτοβουλία σαν εταιρεία και η μεταφορά θα γίνεται αφιλοκερδώς. Θα υπάρχουν ανοιχτά δύο τηλέφωνα και εκεί μπορεί να καλεί όποια κοπέλα νιώσει κίνδυνο ή ανασφάλεια», ανέφερε ο κ. Μισαηλίδης στον Alpha.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.