Αρναούτογλου για καιρό: Έρχεται «εντυπωσιακή θερμοκρασιακή τραμπάλα» με ήλιο και χιόνια

Αρναούτογλου για καιρό: Αρναούτογλου για καιρό:

Π΄έφτει 10 βαθμούς η θερμοκρασία από την επόμενη εβδομάδα. Ακόμα και χιόνια βλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Για «εντυπωσιακή θερμοκρασιακή τραμπάλα» ανάμεσα στην Δευτέρα και την Τρίτη κάνει λόγο ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Όπως τονίζει από τους 15 βαθμούς μέγιστη θερμοκρασία που θα έχουμε στην Αττική την Κυριακή και τη Δευτέρα, θα οδηγηθούμε στους 6 την Τρίτη, για να ξανανέβουμε στους 10 την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον Σ. Αρναούτογλου, ο καιρός θα μαλακώσει ο καιρός το ΣΚ αλλά όχι κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ από το μεσημέρι, απόγευμα της Δευτέρας αλλάζει με βροχές, χιονόνερο και τοπικές χιονοπτώσεις στη βόρεια Ελλάδα

Όπως τονίζει «το ψυχρό μέτωπο από το Βαλκάνια θα περάσει το κατώφλι της χώρας μας και θα κατεβεί αρκετά γρήγορα νοτιότερα», αλλά η επιδείνωση του καιρού θα είναι «αστραπή», εξπρές με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια αλλά και στα ορεινά στα νότια, βροχές και καταιγίδες στα νότια.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πρόβλεψη, μετά το μεσημέρι της Τρίτης θα έχουμε χιονοπτώσεις πάνω από τα 500 μέτρα και στην Αττική, ενώ θα πνέουν παγεροί βοριάδες ακόμη και 10 μποφόρ.

Ωστόσο, μέχρι το βράδυ της Τετάρτης θα έχει βελτιωθεί ο καιρός και στα νοτιοανατολικά, όπου θα κινηθεί το ψυχρό αυτό μέτωπο.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.