Στο νοσοκομείο παραμένει ο 18χρονος που τον μαχαίρωσαν στο κέντρο της Αθήνας για μια... αλυσίδα (βίντεο)

Στο νοσοκομείο παραμένει ο Στο νοσοκομείο παραμένει ο

Στο Λαϊκό νοσοκομείο νοσηλεύεται 18χρονος, μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε όταν τρία άτομα προσπάθησαν να τον ληστέψουν.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος, η επίθεση έγινε στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Πέμπτης από τρεις αλλοδαπούς που τον μαχαίρωσαν στο στομάχι για να του κλέψουν μια αλυσίδα που είχε κρεμασμένη στον λαιμό του.

Τις λεπτομέρειες της επίθεσης περιέγραψε ο 18χρονος σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok. Όπως αναφέρει, του επιτέθηκαν τρεις αλλοδαποί, που επιχείρησαν να του αποσπάσουν μια αλυσίδα που φορούσε.

«Έχει ξανασυμβεί άλλη μια φορά στο παρελθόν», προσθέτει, χωρίς όμως να τραυματιστεί ή να τον ληστέψουν. Εχτές, όπως φάνηκε οι τρεις δράστες που αναφέρει στο βίντεό του, έδειξαν αποφασισμένοι.

«Με μαχαίρωσαν», τονίζει χαρακτηριστικά και σηκώνει την μπλούζα του για να φανεί το τραύμα. «Μου πήραν και την αλυσίδα. Είχα χάσει τις αισθήσεις μου όταν με μαχαίρωσαν. Πραγματικά να μην το νιώσει κανένας, πως νιώθεις όταν κόβεται το δέρμα σου», αναφέρει ο 18χρονος.

Τέλος, ο 18χρονος συμβουλεύει τους συνομηλίκους του να μην κυκλοφορούν με αξεσουάρ ή κοσμήματα στο δρόμο.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.