Πειραιάς: Ένας νεκρός μετά από φωτιά σε κατάστημα (βίντεο)

Πειραιάς: Ένας νεκρός μετά Πειραιάς: Ένας νεκρός μετά

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής 4 Φεβρουαρίου, σε βιοτεχνία στο κέντρο του Πειραιά και συγκεκριμένα σε κτίριο στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Open, λίγο μετά τις 06:00 ξέσπασε πυρκαγιά στο ισόγειο του κτιρίου, που στεγάζεται βιοτεχνία.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής με 14 πυροσβέστες και ένα ασθενοφόρο για προληπτικούς λόγους.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν γρήγορα τη φωτιά υπό έλεγχο, ενώ πραγματοποιούν έρευνα εάν υπάρχει κάποιο άτομο μέσα στο μηχανουργείο.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ γίνεται λόγος για κατάστημα εστίασης, στο οποίο διέμενε ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο κατάστημα.

Πηγές της πυροσβεστικής έκαναν λόγο για 64χρονο, ο οποίος έχασε τη ζωή του από αναθυμιάσεις.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.